ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

  • Ακύρωση του προϊόντος πριν από την παράδοση
  • Οι πελάτες μας έχουν το δικαίωμα να ακυρώσουν την παραγγελία τους πριν από την αποστολή της αγοράς τους, μέσω email στη διεύθυνση επικοινωνίας μας ή με απευθείας κλήση σας στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών 210 3211205. Εάν η παραγγελία έχει ήδη αποσταλεί και βρίσκεται καθ’οδόν, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail, προκειμένου να λάβετε τον "αριθμό επιστροφής" τον οποίο θα αναγράψετε ευκρινώς στην φόρμα επιστροφής. Για να συμπληρώσετε τη φόρμα επιστροφής, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.


  • Πως γίνονται αλλαγές/επιστροφές
  • Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένος/ή με το προϊόν που αγοράσατε, ευχαρίστως δεχόμαστε επιστροφές/αλλαγές μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν μας. Μέσα στο πακέτο θα βρείτε ένα έντυπο επιστροφής. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail ή να μας καλέστε για να λάβετε τον αριθμό επιστροφής που πρέπει να γραφτεί στο έντυπο επιστροφής. Παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επιστροφής και να μεριμνήσετε την επιστροφή του δέματος με την εταιρία courier.


  • Αλλαγές
  • Μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε με κάποιο διαφορετικού μεγέθους ή στυλ. Θέλουμε να γνωρίζετε πως οι αλλαγές μας γίνονται με βάση τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων. Οι αλλαγές δεν θα γίνονται δεκτές για προϊόντα που πωλούνται με έκπτωση. Σε περίπτωση που το νέο προϊόν που έχετε επιλέξει έχει μεγαλύτερη αξία από αυτό που αγοράσατε, θα ενημερώνεστε μέσω email για την επιθυμητή αλλαγή και θα χρεώνεστε την διαφορά. Στην αντίστροφη περίπτωση, σας επιστρέφεται η διαφορά πίσω μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Παρακαλούμε, να αναμείνετε έως και πέντε (5) εργάσιμες ημέρες μέχρι η τράπεζά σας να πιστώσει το ποσό της διαφοράς στο λογαριασμό σας.


  • Επιστροφές
  • Στην περίπτωση που λάβετε κάποιο προϊόν με το οποίο δεν νιώθετε ικανοποιημένοι και επιθυμείτε να το επιστρέψετε, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε μέσω e-mail ή να μας καλέσετε για να λάβετε τον αριθμό επιστροφής τον οποίο θα αναγράψετε στην φόρμα επιστροφής. Θα πρέπει να μεριμνήσετε για την επιστροφή του δέματος με την εταιρία courier. Μαζί με το προϊόν και τη συσκευασία του σε άριστη κατάσταση, βεβαιωθείτε πως έχετε την απόδειξη πληρωμής του προϊόντος. Αφού το δέμα φθάσει στην αποθήκη μας, η διαδικασία της επιστροφής ολοκληρώνετε επιστρέφοντας σε εσάς ολόκληρο το ποσό της αγοράς σας. Παρακαλούμε, να αναμείνετε έως και πέντε (5) εργάσιμες ημέρες μέχρι η τράπεζά σας να πιστώσει το ποσό της διαφοράς στο λογαριασμό σας.