Για Εμάς

Τα καταστήματα TSOUDEROS είναι multi-brand, προσφέροντας νεανικές και μοντέρνες fashion προτάσεις, έχοντας αποκλειστική φίρμα στην Ελλάδα την Fifth Avenue και άλλες ξένες εταιρείες όπως UGG Australia, DKNY, Guess, Toms, Converse, GEOX, Camper, Superga, Inuovo κ.α. Τα επώνυμα προϊόντα είναι αυθεντικά. Η προμήθεια τους για τα καταστήματα και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα πραγματοποιείται από τους επίσημους αντιπροσώπους για την Ελλάδα. Η εταιρεία ξεκίνησε στην Ιταλία (Ρώμη), στη Via Lazio δίπλα στην Via Veneto, με χειροποίητα παπούτσια. Επεκτάθηκε στη Νέα Υόρκη, 59 Park Avenue και το 1990 ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στην Ελλάδα με καταστήματα στη Κηφισιά, στο Metro Mall, στη Γλυφάδα, στο Factory Outlet. Σήμερα τα καταστήματα TSOUDEROS θα τα βρείτε σε 7 σημεία σε όλη την Αττική.

Η εμπειρία μας και η διάθεσή μας για εξυπηρέτηση και φιλική αντιμετώπιση του πελάτη, εγγυώνται την ικανοποίηση του στόχου μας, που δεν είναι άλλος από τη παρουσίαση, με τον καλύτερο τρόπο, των προτάσεων μας στη σύγχρονη γυναίκα.

ΑΥΘΕΝΤΙΚΌΤΗΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ : Όλα τα προϊόντα είναι αυθεντικά και τα προμηθευόμαστε από τους επίσημους αντιπροσώπους για την Ελλάδα.