Αλλαγές και Επιστροφές

  • Ακύρωση του προϊόντος πριν από την παράδοση

Οι πελάτες μας έχουν το δικαίωμα να ακυρώσουν την παραγγελία τους πριν από την αποστολή της αγοράς τους, μέσω email στη διεύθυνση επικοινωνίας μας ή με απευθείας κλήση σας στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών 211 800 9042 (Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00-17:00). Εάν η παραγγελία έχει ήδη αποσταλεί και βρίσκεται καθ’οδόν, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail, προκειμένου να προχωρήσουμε σε επιστροφή.


  • Πως γίνονται αλλαγές/επιστροφές

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένος/ή με το προϊόν που αγοράσατε, ευχαρίστως δεχόμαστε επιστροφές/αλλαγές μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν μας. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail ή να μας καλέστε στο 211 800 9042 (Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00-17:00) για να καταγραφεί το αίτημά σας. Για να γίνει αλλαγή ή επιστροφή η αρχική απόδειξη αγοράς-λιανικής πώλησης, πρέπει να υπάρχει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. Παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι θα πρέπει να μεριμνήσετε την επιστροφή του δέματος με την εταιρία courier. Οι αλλαγές δεν σας επιβαρύνουν με έξοδα αποστολής. Η διεύθυνση στην οποία παραλαμβάνουμε επιστροφές ή αλλαγές είναι : Ερμού 3 & Νίκης 10 ΤΚ 10563 Αθήνα. 


  • Αλλαγές

Μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε με κάποιο διαφορετικού μεγέθους ή στυλ.Για να κάνετε αλλαγή πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 211 800 9042 (Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00-17:00) η να στείλετε στο email επικοινωνίας, για να γίνει κράτηση του νέου προϊόντος. Θέλουμε να γνωρίζετε πως οι αλλαγές μας γίνονται με βάση τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων. Σε περίπτωση που το νέο προϊόν που έχετε επιλέξει έχει μεγαλύτερη αξία από αυτό που αγοράσατε, θα χρεώνεστε την διαφορά. Για να γίνει αλλαγή ,η αρχική απόδειξη αγοράς-λιανικής πώλησης πρέπει να υπάρχει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. Στην αντίστροφη περίπτωση, σας επιστρέφεται η διαφορά πίσω μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Παρακαλούμε, να αναμείνετε έως και πέντε (5) εργάσιμες ημέρες μέχρι η τράπεζά σας να πιστώσει το ποσό της διαφοράς στο λογαριασμό σας. Η διεύθυνση στην οποία παραλαμβάνουμε επιστροφές ή αλλαγές είναι : Ερμού 3 & Νίκης 10 ΤΚ 10563 Αθήνα. Η επιστροφή με τη κούριερ που συνεργαζόμαστε (Πόρτα-Πόρτα) είναι δωρεάν. 


  • Επιστροφές

Στην περίπτωση που λάβετε κάποιο προϊόν με το οποίο δεν νιώθετε ικανοποιημένοι και επιθυμείτε να το επιστρέψετε, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε μέσω e-mail ή να μας καλέσετε στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών 211 800 9042 (Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00-17:00) ή να στείλετε στο email επικοινωνίας, για να καταγραφεί το αίτημά σας. Θα πρέπει να μεριμνήσετε για την επιστροφή του δέματος με την εταιρία courier. Μαζί με το προϊόν και τη συσκευασία του σε άριστη κατάσταση, βεβαιωθείτε πως έχετε την απόδειξη αγοράς-λιανικής πώλησης του προϊόντος. Για να γίνει αλλαγή ή επιστροφή η αρχική απόδειξη αγοράς πρέπει να υπάρχει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. Αφού το δέμα φθάσει στην αποθήκη μας, η διαδικασία της επιστροφής ολοκληρώνετε επιστρέφοντας σε εσάς ολόκληρο το ποσό της αγοράς σας. Παρακαλούμε, να αναμείνετε έως και πέντε (5) εργάσιμες ημέρες μέχρι η τράπεζά σας να πιστώσει το ποσό της διαφοράς στο λογαριασμό σας. Η διεύθυνση στην οποία παραλαμβάνουμε επιστροφές ή αλλαγές είναι :  Ερμού 3 & Νίκης 10 ΤΚ 10563 Αθήνα. Η επιστροφή με τη κούριερ που συνεργαζόμαστε (Πόρτα-Πόρτα) είναι δωρεάν.