Αλλαγές και Επιστροφές

  • Ακύρωση του προϊόντος πριν από τη παράδοση

Οι πελάτες μας έχουν το δικαίωμα να ακυρώσουν τη παραγγελία τους πριν από την αποστολή της, μέσω email στη διεύθυνση επικοινωνίας μας ή με απευθείας κλήση στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών 216 070 9463 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 πμ. - 17:00 μμ.). Εάν η παραγγελία έχει ήδη αποσταλεί και βρίσκεται καθ’οδόν, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail, προκειμένου να προχωρήσουμε σε επιστροφή.


  • Πως γίνονται οι αλλαγές/επιστροφές

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένος/η με το προϊόν που αγοράσατε, ευχαρίστως δεχόμαστε επιστροφές/αλλαγές μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail ή να μας καλέσετε στο 216 070 9463 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 πμ. - 17:00 μμ.) για να καταγραφεί το αίτημά σας. Για να γίνει αλλαγή ή επιστροφή, η αρχική απόδειξη αγοράς-λιανικής πώλησης, θα πρέπει να βρίσκεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ εντός της συσκευασίας. Παρακαλούμε, να έχετε υπόψην σας ότι θα πρέπει να μεριμνήσετε για την επιστροφή του δέματος με την εταιρία courier. Οι αλλαγές δεν σας επιβαρύνουν με έξοδα αποστολής. Η διεύθυνση στην οποία παραλαμβάνουμε επιστροφές ή αλλαγές είναι: Ερμού 3 & Νίκης 10 ΤΚ 10563 Αθήνα. 


  • Αλλαγές

Μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε με κάποιο διαφορετικού μεγέθους ή στυλ. Για να κάνετε αλλαγή θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 216 070 9463 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 πμ. - 17:00 μμ.) ή να στείλετε στο email επικοινωνίας, προκειμένου να γίνει κράτηση του νέου προϊόντος. Θα θέλαμε να γνωρίζετε πως οι αλλαγές μας γίνονται με βάση τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων μας. Σε περίπτωση που το νέο προϊόν που έχετε επιλέξει έχει μεγαλύτερη αξία από αυτό που αγοράσατε, θα χρεωθείτε τη διαφορά. Για να γίνει αλλαγή, η αρχική απόδειξη αγοράς-λιανικής πώλησης θα πρέπει να βρίσκεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ εντός της συσκευασίας. Στην αντίστροφη περίπτωση, σας επιστρέφεται η διαφορά πίσω μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Παρακαλούμε, να αναμείνετε έως και πέντε (5) εργάσιμες ημέρες μέχρι η τράπεζά σας να πιστώσει το ποσό της διαφοράς στο λογαριασμό σας. Η διεύθυνση στην οποία παραλαμβάνουμε επιστροφές ή αλλαγές είναι: Ερμού 3 & Νίκης 10 ΤΚ 10563 Αθήνα. Η επιστροφή με τη κούριερ που συνεργαζόμαστε (Πόρτα-Πόρτα) είναι δωρεάν. 


  • Επιστροφές

Στη περίπτωση που λάβετε κάποιο προϊόν με το οποίο δεν νιώθετε ικανοποιημένοι και επιθυμείτε να το επιστρέψετε, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε μέσω e-mail ή να μας καλέσετε στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών 216 070 9463 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 πμ. - 17:00 μμ.) ή να στείλετε στο email επικοινωνίας, για να καταγραφεί το αίτημά σας. Θα πρέπει να μεριμνήσετε για την επιστροφή του δέματος με την εταιρεία courier. Μαζί με το προϊόν και τη συσκευασία του σε άριστη κατάσταση, βεβαιωθείτε πως έχετε την απόδειξη αγοράς-λιανικής πώλησης του προϊόντος. Για να γίνει αλλαγή ή επιστροφή, η αρχική απόδειξη αγοράς θα πρέπει να υπάρχει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μέσα στη συσκευσία. Αφού το δέμα φθάσει στην αποθήκη μας, η διαδικασία της επιστροφής ολοκληρώνετε επιστρέφοντας σε εσάς ολόκληρο το ποσό της αγοράς σας. Παρακαλούμε, να αναμείνετε έως και πέντε (5) εργάσιμες ημέρες μέχρι η τράπεζά σας να πιστώσει το ποσό της διαφοράς στο λογαριασμό σας. Η διεύθυνση στην οποία παραλαμβάνουμε επιστροφές ή αλλαγές είναι: Ερμού 3 & Νίκης 10 ΤΚ 10563 Αθήνα. Η επιστροφή με τη κούριερ που συνεργαζόμαστε (Πόρτα-Πόρτα) είναι δωρεάν.