Τρόποι Αποστολής και Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 • Με αντικαταβολή

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να πληρώσετε με μετρητά κατά τη παραλαβή των προϊόντων. Η επιλογή "Πληρωμή με Αντικαταβολή" έχει επιλεγεί αυτόματα από τη στιγμή που θα προχωρήσετε τη παραγγελία σας. Μόλις η παραγγελία σας επιβεβαιωθεί, τα στοιχεία σας υποβάλλονται σε επεξεργασία για την αποστολή. Όταν το πακέτο σας ληφθεί, πληρώνετε το ποσό της αγοράς σας σε μετρητά στο προσωπικό παράδοσης του εκάστοτε μεταφορέα με τον οποίο συνεργαζόμαστε. Αν προτιμάτε κάποια άλλη μέθοδο πληρωμής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: eshop@tsouderos.gr ή τηλεφωνήστε μας: 216 070 9463 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-17:00)

 • Μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: H επιλογή αυτή έχει προσωρινά απενεργοποιηθεί.Η σελίδα μας σας δίνει τη δυνατότητα πληρωμής με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover, μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της VIVA WALLET. (Επιλογή κατά τη παραγγελία)
 • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: H επιλογή αυτή έχει προσωρινά απενεργοποιηθεί.(Σε αυτή τη περίπτωση παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης στο eshop@tsouderos.gr για να προχωρήσουμε άμεσα στην αποστολή της παραγγελίας σας αλλιώς το προϊόν που παραγγείλατε αποδεσμεύεται)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 1. Οι αποστολές των παραγγελιών στην εταιρεία Τσουδερός προσφέρονται με δωρεάν έξοδα αποστολής/επιστροφής εντός Ελλάδος, ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας σας. Η αποστολή των παραγγελιών πραγματοποιείται με την ταχυμεταφορική εταιρεία ΕΛΤΑ Courier ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ (τηλ. 111 20).

 2. Το κόστος αποστολής/επιστροφής εκτός Ελλάδας, εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναλαμβάνει ο πελάτης.

 3. Το κόστος αποστολής/επιστροφής εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναλαμβάνει ο πελάτης, καθώς επίσης τους τελωνειακούς δασμούς και τοπικούς φόρους, σύμφωνα με τη νομοθεσία της χώρας. Ο παραλήπτης έχει την ευθύνη να πληρώσει κατά την άφιξη της παραγγελίας του.

 4. Οι παραγγελίες σας θα αποστέλλονται στη διεύθυνση που έχετε ορίσει ως διεύθυνση αποστολής. Παρακαλούμε ελέγξτε ότι η διεύθυνση είναι σωστή καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής της διεύθυνσης από τη στιγμή που η παραγγελία σας βρίσκεται καθ’οδόν.

 5. Ο χρόνος παράδοσής της παραγγελίας σας ξεκινά από τη στιγμή που θα λάβετε νέο email με τα στοιχεία της αποστολής της παραγγελίας σας, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ., με τη παραγγελία σας να αποστέλλεται από την αποθήκη μας. Η παράδοση γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, υπό φυσιολογικές συνθήκες.

 6. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους εταίρους αποστολής μας και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατόν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η εταιρεία Τσουδερός αποστέλλει τη παραγγελία σας μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές (Πόρτα-Πόρτα), χωρίς έξοδα αποστολής. Καθυστερήσεις μπορεί, ενδεχομένως, να προκύψουν ως προς την παραλαβή αυτής:

 • σε περίοδο αυξημένης κατανάλωσης (Εκπτωτική περίοδο, Black Friday, γιορτές)
 • σε περίπτωση ανωτέρας βίας
 • σε προϊόντα από τη κατηγορία SPECIAL OFFERS

Η εταιρεία Τσουδερός αναλαμβάνει το κόστος αποστολής καθώς επίσης και το κόστος επιστροφής/αλλαγής εντός Ελλάδας.