Τρόποι Αποστολής και Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 • Με αντικαταβολή

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να πληρώσετε με μετρητά κατά την παραλαβή των προϊόντων μας. Η επιλογή "Πληρωμή με Αντικαταβολή" έχει επιλεγεί αυτόματα από τη στιγμή που θα προχωρήσετε την παραγγελία σας. Μόλις η παραγγελία σας έχει επιβεβαιωθεί, τα στοιχεία σας υποβάλλονται σε επεξεργασία για την αποστολή. Όταν το πακέτο σας έχει ληφθεί, πληρώνετε το ποσό της παραγγελίας σε μετρητά στο προσωπικό παράδοσης του εκάστοτε μεταφορέα που χρησιμοποιούμε. Αν προτιμάτε κάποια άλλη μέθοδο πληρωμής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: eshop@tsouderos.gr ή τηλεφωνήστε μας: 211 800 9042 (Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00-17:00)

 • Μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Η σελίδα μας σας δίνει τη δυνατότητα πληρωμής με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover, μεσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της ALPHA BANK E-commerce. (Επιλογή κατά τη παραγγελία)
 • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. (Σε αυτή τη περίπτωση παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης στο eshop@tsouderos.gr για να προχωρήσουμε άμεσα στην αποστολή της παραγγελίας σας αλλιώς το προϊόν που παραγγείλατε αποδεσμεύεται)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 1. Η αποστολές στην εταιρία Τσουδερός προσφέρονται με δωρεάν έξοδα αποστολής/επιστροφής εντός Ελλάδος, ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας σας.

  Η αποστολή των παραγγελιών πραγματοποιείται με τη κούριερ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ (τηλ. 111 20)
 2. Το κόστος αποστολής/επιστροφής αγορών εκτός Ελλάδας, εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναλαμβάνει ο πελάτης.

 3. Το κόστος αποστολής/επιστροφής εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναλαμβάνει ο πελάτης καθώς επίσης και τους τελωνειακούς δασμούς και τους τοπικούς φόρους σύμφωνα με τη νομοθεσία της χώρας. ο παραλήπτης έχει την ευθύνη να πληρώσει κατά την άφιξη της παραγγελίας.

 4. Οι παραγγελίες σας θα αποστέλλονται στην διεύθυνση που έχετε ορίσει ως διεύθυνση αποστολής. Παρακαλούμε ελέγξτε ότι η διεύθυνση είναι σωστή καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής της διεύθυνση από την στιγμή που παραγγελία σας βρίσκεται καθ’οδόν.

 5. O χρόνος παράδοσής μας ξεκινά από τη στιγμή που μια παραγγελία γίνεται δεκτή κατά τις ώρες εργασίας μας, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως 17:00, όπου αποστέλλεται η αγορά σας από την αποθήκη μας.

 6. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους εταίρους αποστολής μας και καταβάλλουμε κάθε προσπάθειά να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας το δυνατόν συντομότερο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η εταιρία Τσουδερός αποστέλλει τις παραγγελίες σας μέσω της εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές (Πόρτα-Πόρτα). Καθυστερήσεις μπορεί ενδεχομένως να προκύψουν ως προς την παραλαβή των παραγγελιών σας:

 • σε περίοδο αυξημένης κατανάλωσης
 • σε περίπτωση ανωτέρας βίας
 • Σε προϊόντα από τη κατηγορία SPECIAL OFFERS

Η εταιρία Τσουδερός αναλαμβάνει το κόστος αποστολής καθώς επίσης και το κόστος επιστροφής/αλλαγής εντός Ελλάδας.