Τα καταστήματα TSOUDEROS είναι multi-brand, προσφέροντας νεανικές και μοντέρνες fashion προτάσεις. Η εταιρία ξεκίνησε έχοντας αποκλειστική φίρμα στην Ελλάδα την Fifth Avenue και στην συνέχεια το brand TSOUDEROS. Συνεργάζεται με ξένες εταιρείες όπως UGG Australia, DKNY, Guess, Ralph Lauren, GEOX, Camper, CROCS  κ.α. Τα επώνυμα προϊόντα είναι αυθεντικά. Η προμήθεια τους για τα καταστήματα και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα πραγματοποιείται από τους επίσημους αντιπροσώπους για την Ελλάδα. Η εταιρεία ξεκίνησε στην Ιταλία (Ρώμη), στη Via Lazio δίπλα στην Via Veneto, με χειροποίητα παπούτσια. Επεκτάθηκε στη Νέα Υόρκη, 59 Park Avenue και το 1990 ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στην Ελλάδα με καταστήματα στην Ερμού, στην Κηφισιά, στο Metro Mall, στη Γλυφάδα, στο River West και στο Factory Outlet. Τα καταστήματα TSOUDEROS θα τα βρείτε αποκλειστικά στην Αττική. 


Η εμπειρία μας και η διάθεσή μας για εξυπηρέτηση και φιλική αντιμετώπιση του πελάτη, εγγυώνται την ικανοποίηση του στόχου μας, που δεν είναι άλλος από τη παρουσίαση, με τον καλύτερο τρόπο, των προτάσεων μας στη σύγχρονη γυναίκα.


ΑΥΘΕΝΤΙΚΌΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ : Όλα τα προϊόντα είναι αυθεντικά και τα προμηθευόμαστε από τους επίσημους αντιπροσώπους για την Ελλάδα.