Σε πόσες μέρες θα παραλάβω την παραγγελία μου;

ΕΛΛΑΔΑ : H αποστολή των προϊόντων γίνεται αυθημερόν ή την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται ετοιμοπαράδοτα στις αποθήκες της εταιρείας & παραδίδονται εντός 1-2 ημερών για περιοχές εντός Αττικής & 1-4 εργάσιμων ημερών για παραγγελίες εκτός Αττικής από τη συνεργαζόμενη εταιρεία courier .

ΚΥΠΡΟΣ : Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω 4Α - Skynet Courier  (Express Delivery /1-3 Days) με κόστος αποστολής 5€. 

Αφού αποσταλλεί η παραγγελία από την εταιρεία μας, λαμβάνετε ενημερωτικό email με τις πληροφορίες αποστολής του δέματος σας.

Με ποιες εταιρείες courier συνεργάζεστε;

ΕΛΛΑΔΑ : Συνεργαζόμαστε με την Γενική Ταχυδρομική & Box Now.

ΚΥΠΡΟΣ : Συνεργαζόμαστε με 4Α - Skynet Courier  (Express Delivery /1-3 Days) με κόστος αποστολής 5€ και Box Now.

Ποια είναι τα έξοδα αποστολής;

ΕΛΛΑΔΑ : Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής για όλες τις παραγγελίες εντός Ελλάδας

ΚΥΠΡΟΣ : 4Α - Skynet Courier  (Express Delivery /1-3 Days) με κόστος αποστολής 5€ και Box Now.

Θα ήθελα να πληρώσω μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Με ποιες τράπεζες συνεργάζεστε;

Συνεργαζόμαστε με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

 

Πως ενημερώνομαι για την εξέλιξη της παραγγελίας μου;

Όταν η παραγγελία σας φύγει από εμάς θα παραλάβετε email με τις πληροφορίες αποστολής της παραγγελίας σας. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να αναζητήσετε την αποστολή σας με τον αριθμό αποστολής που θα σας δοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών. 

Μπορώ να έρθω από την εταιρεία σας να παραλάβω την παραγγελία μου και να ψωνίσω;

Οι παραγγελίες σας εξυπηρετούνται μέσω του eshop & παραδίδονται μέσω courier. Τα φυσικά καταστήματα δεν λειτουργούν ως σημεία παραλαβής ηλεκτρονικών παραγγελιών.

Μπορώ να αλλάξω το προϊόν που παρέλαβα;

Μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν που παραλάβατε για ένα διαφορετικό μέγεθος , χρώμα ή σχέδιο μέσα σε 30 ημέρες από την παραλαβή της αρχικής σας παραγγελίας, με τη συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία ταχυμεταφορών. Για παραγγελίες εντός Ελλάδας η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται χωρίς καμία επιβάρυνση. Οποιαδήποτε άλλη αλλαγή πέραν της πρώτης θα χρεώνεται τα έξοδα επιστροφής ο πελάτης. Για παραγγελίες Κύπρου τα έξοδα αποστολής τα αναλαμβάνει ο πελάτης.

Επιστροφή χρημάτων γίνεται;

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την αποστολή του προϊόντος, ασκώντας το δικαίωμα της υπαναχώρησης και - μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί - να ζητήσετε την επιστροφή του τιμήματος που μας καταβάλατε. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη & πρέπει να εξοφλούνται κατευθείαν από εσάς στην κούριερ. Στην περίπτωση που η εξόφληση της παραγγελίας έχει γίνει μέσω Αντικαταβολής δεν επιστρέφεται το επιπλέον ποσό που επιβαρύνεται η παραγγελία με τον παραπάνω τρόπο πληρωμής, όπως και σε περίπτωση που έχουν χρεωθεί έξοδα μεταφορικών (για πελάτες Κύπρου και λοιπών Χωρών) δεν επιστρέφεται το ποσό που επιβαρύνθηκε η παραγγελία.

Στην περίπτωση που παραλάβουμε το δέμα με χρέωση δική μας (από συνεργαζόμενη και μόνο κούριερ δηλαδή γενική ταχυδρομική & box now) θα σας αφαιρεθούν τα μεταφορικά (5€) από την επιστροφή του ποσού.

Η εταιρία υποχρεούται να επιστρέψει στον καταναλωτή, το ταχύτερο δυνατόν και το αργότερο εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών, το ποσό το οποίο οφείλει στον αγοραστή. Η προθεσμία αρχίζει από την ημέρα που η εταιρία έλαβε τη δήλωση υπαναχώρησης.

Πώς θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σας ;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών καθημερινά στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210 01 08 654. 

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 9:30 - 17:30

Εναλλακτικά μπορείτε να μας αποστείλετε email απευθείας στο eshop@tsouderos.gr